реклама

реклама

До комунального підприємства “Центральний стадіон” навідається перевірка. Таке прохання висловило керівництво футбольного клубу “Черкаський Дніпро”, пише "Інфоміст".

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету.

Наперше, на що націляться перевіряльники, – використання бюджетних коштів.

Головою комісії став заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов.

Нагадаємо, у футбольного клубу “Черкаський Дніпро” виникло непорозуміння із керівництвом комунального підприємства “Центральний стадіон”.

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 Пасажир 07.05.2016 08:55
Ох і веліколєпно пишуть наші наймити бумажульки! Мета перевірки - вивчення фактів, викладених у зверненні ФК "Черкаський дніпро", а перевірку здійснити згідно з планом, затвердженим головою комісії! Це як? У зверненні не зрозуміло порушені питання, що треба складати план!? А ось і ні! У плані буде куча лєвих питань, бо треба ж шось знайти! У нас так завжди! Як каже пані вєлікий месний "екномісто-фінансисто-бухгалтер" Джі-Джу: це неправильно! - А як же правильно? - Не знаю, але це не правильно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Спиртсмен 07.05.2016 07:45
И опять "гневные" коменты сидя за столом, за кружкой пива.Если такие праВедные,так выйдите на стадион,заблоки руйте все входы и не допустие этот безпредел.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 Яким 06.05.2016 16:43
Я розумію Лашкула, який хоче за гривню забрати міський стадіон, берег Дніпра за 0 гривень тому і пише листи з надуманними обвинуваченнями . А яка ж зацікавленність у цьому у нашого мера?....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 сто 06.05.2016 16:42
Та до каких пор будет продолжаться этот бардак.Человек работает,душу вложил в этот стадион а на него проверки натравливают.Проверка нечего не найдет,так подсунут,что то.Миром правит бабло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Е. Хей 06.05.2016 16:02
Наміри очевидні. Прикрилися скаргою ФК "Черкаський Дніпро".
Скарга по одних питаннях, а перевірка - по інших. Чому в комісію не включені фахівці з обл. федерації футболу, якщо основою є скарга ФК на якість поля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Петро Іванович 06.05.2016 15:11
Зрозуміла схема.... Он і дирекцію парків перевіряли.... Нема вже нашого директора. А гарно працював... Віддав більше 600 т.грн боргів, які йому залишив Рудуцький... Те саме буде і з директором стадіону.... Мер хоче когось посадити свого...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100