Монько Софія та Калюка Марія, вихованки Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради, зайняли призові місця на обласній виставці-конкурсі робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, яка щорічно проводиться в місті Черкаси на базі комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради».

Виставка-конкурс проводиться з метою розвитку творчих здібностей, кмітливості, формування стійкого інтересу до пошукової творчої діяльності; раннього виявлення та подальшого розвитку обдарувань особистості; сприяння розширенню мережі гуртків початкового технічного моделювання; широкого залучення школярів молодшого віку до технічної творчості; організації змістовного дозвілля дітей та популяризації і пропаганди кращих робіт гуртківців. У заході беруть участь вихованці позашкільних навчальних закладів віком до 10 років включно.

У розділі «Вироби в техніці орігамі та паперопластики» за творчу роботу «Фрегат «Надія» талановита Софійка зайняла ІІ місце, а в розділі «Макети будівель» за мистецький виріб «Млинок» дев’ятирічна Марійка посіла ІІІ місце.

2

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100