Екс-секретар міськради Василь Маринкевич (справа) може стати керівником новоствореного департаменту

Екс-секретар міськради Василь Маринкевич (справа) може стати керівником новоствореного департаменту

Днями уже було офіційно зареєстровано новий департамент соціальної політики міськвиконкому. Як розповів «Прочерку» керуючий справами виконкому Черкаської міської ради Микола Кудрявцев, нині цей структурний підрозділ реєструють у відповідних фондах, органах статистики, відкривають рахунки.

- Сподіваємося, що за тиждень-півтора цей процес буде завершений. Ніяких змін для громадян, котрі звертаються за послугами, не буде. Звертатися люди будуть у ті ж кабінети, що й раніше, - каже Микола Сергійович.

За його словами, у структуру нового департаменту ввійдуть управління праці й соціального захисту Соснівської та Придніпровської райрад та управління соціальної політики, яке раніше входило до департаменту охорони здоров’я. За штатним розписом, в департаменті працюватиме 193 особи.

- Це найбільший департамент у міськвиконкомі, - коментує Кудрявцев.

Керівника департаменту офіційно ще не призначили, але за інформацією джерел «Прочерку», найімовірніша кандидатура – Василь Маринкевич, колишній секретар міської ради, а нині радник міського голови. Затвердити його на посаді відповідним наказом має мер Сергій Одарич, коли повернеться з відрядження.

реклама

Коментарі  

 
+10 #1 Фелікс 23.09.2011 18:10
Ще один активний член організованої злочинної групи мера...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100