реклама

реклама

У районах, в управлінні освіти і науки та в управлінні сім’ї, молоді та спорту – різні дані про кількість дітей шкільного віку, які живуть в Черкаській області. Через це виникає плутанина у статистиці, зокрема, в питанні відсотку дітей, охоплених літнім відпочинком.

Під час сьогоднішньої координаційної наради в ОДА, на якій розглядалося це питання, представники різних відомств називали різні цифри, і кожний наполягав, що взяв свою цифру «не зі стелі».

Врешті перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль доручив усім службам до 1 червня «вийти на єдину цифру, яка була би базовою для всіх».

Ясність у ситуацію вніс голова обласної ради Олександр Вельбівець:

– Кількість прописаних (зареєстрованих, – ред.) дітей на території відповідної сільської ради і, відповідно, сумарно в районі, не відповідає кількості наявних дітей, які навчаються і постійно проживають на території району... – сказав пан Вельбівець, який до нинішньої посади очолював Лисянський район. – А тому якщо дитина зареєстрована в селі, а проживає в Києві або в іншому місті за межами району, цей показник як раз і рве показник оздоровлення в районі і в цілому. Тому я просив би: або врегулюйте систему підрахунку відсотків оздоровлення, або приведіть у відповідність статистичну базу даних тих, що проживають, і тих, що зареєстровані.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Нестор Іванович 23.05.2016 21:15
Цитую понятно:
Данилевський не тіки рахувать не вміє,...............


А що боляче на хвоста наступив? Нічого попусте, якщо звісно не спаралізує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Откатенко 23.05.2016 14:23
Та ні, рахувати він якраз уміє
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 понятно 23.05.2016 13:46
Данилевський не тіки рахувать не вміє,...............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100