реклама

реклама

Колишній прес-секретар губернатора Оксана Химич йде керувати обласним телебаченням

Колишній прес-секретар губернатора Оксана Химич йде керувати обласним телебаченням

Колишній головний редактор газети «Черкаський край» Сергій Халупінський можливо працюватиме на ОДТРК «Рось». А от питання щодо працевлаштування на телеканалі колишнього прес-секретаря губернатора та заступниці начальника відділу патронатної служби голови ОДА Оксани Химич вже вирішено. Про це «Прочерку» повідомив генеральний директор Черкаської ОДТРК Юрій Уздемір.

 – Оксана Химич працюватиме в нас на посаді виконуючої обов’язки заступника генерального директора з творчих питань, замість Оксани Стоколос, яка народила двійню і пішла в декретну відпустку, – пояснив Юрій Уздемір. – Щодо Сергія Халупінського, то ми запропонували йому посаду директора дирекції платних телерадіопрограм. Зараз він визначається. Але ми б дуже хотіли бачити Сергія Халупінського нашим колегою.

За словами Юрія Уздеміра, структуру ОДТРК переробили у травні. Нині у новосформованій дирекції платних телерадіопрограм – п’ять співробітників.

– Цього літа досить потужно працювали в комерційному плані. У телекомпанії є стабільно зростаюча динаміка доходів. У серпні проводилася соціологічна компанія, яка показала, що більшість жителів області отримують інформацію завдяки ОДТРК «Рось», – зауважив Юрій Уздемір.

Як повідомив «Прочерку» Сергій Халупінський, до 1 жовтня він визначатиметься, чи йтиме на посаду в ОДТРК.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 дуромер 26.09.2011 17:54
Халупінський тепер же партєйний. Партія сказала надо Серый и ответил "Єсть!". *** Но коль по партейной путевке и Тулуп сказал, то будет значит рулить. Хотя - вы друзья как не садитесь...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Констатую 26.09.2011 14:08
Халупінському не позаздриш - він як "витязь на розпутті": піде на "Рось" - загине як журналіст, а не піде - загине як партієць ПР...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Рефері 26.09.2011 12:06
Ох і заголовок! :lol:
То це "Прочерк" свого часу теж поповнився "виходцем із влади" Томіленком? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100