реклама

реклама

drovva В місті Чигирині по вулиці Черкаській горіла надвірна споруда. Подія трапилася у суботу близько 11-ї години, інформує прес-служба МНС у Черкаській області.

 Як стало відомо, 66-ти річна пенсіонерка спалювала на городі сміття. Проте вогонь, який жінка залишила без нагляду, від різкого пориву вітру перекинувся на дрова, складені на подвір'ї 42-х річної сусідки. Виявивши пожежу, пенсіонерка зателефонувала до Чигиринських рятувальників. Прибувши до місця пожежі, вогнеборці оперативно ліквідували загорання та зашкодили вогню перейти на житловий будинок, який знаходився за декілька метрів. Внаслідок пожежі вогонь знищив 3 кубічних метри дров.
Цього ж дня у селі Рацево Чигиринського району горіла суха трава. Загорання сталося на відкритій території Рацівської сільської ради. Інформація про пожежу до рятувальників надійшла від охоронця СТОВ «Чигиринська аграрна компанія». 28-річний чоловік, ще до прибуття співробітників Чигиринського райвідділу МНС, власноруч приступив до гасіння пожежі. Лише рятувальники, які прибули на пожежних автомобілях, за допомогою води успішно ліквідували загорання трави на площі 0, 02 га та смітника, від якого і сталася пожежа.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100