реклама

реклама

Цього дня у всіх школах міста пролунав останній дзвоник та відбулася традиційна лінійка – із вальсом та напутніми словами від учителів та батьків. Учням він оголосив про початок літніх канікул, а от випускникам – про старт нового етапу в житті. Про це інформує прес-служба міськради.

SAM_0161_1

Нині навчання в Черкасах завершили 1 441 школяр, 47 із яких – претенденти на золоті медалі, ще 22 – срібні. Учнів 12-ої школи міста та гуманітарно-правового ліцею із завершенням цьогорічного навчального року привітав міський голова Анатолій Бондаренко.

– Останній дзвоник – це завжди радісне й, водночас, сумне свято, як для учнів, так і для їхніх батьків та вчителів, – сказав Анатолій Васильович. – Особливо для тих, для кого сьогодні він звучить востаннє. Ви опинились на порозі нового етапу в житті, стоїте перед вибором майбутньої професії. Бажаю, щоб у всіх все вдалося. Ви потрібні нашому місту, нашій державі й, більше з тим, світові! Нам потрібний ваш ентузіазм, енергійність, прагнення до змін. Успішне майбутнє та розвиток Черкас та України – це саме у ваших руках!

У гуманітарно-правовому ліцеї Анатолій Бондаренко долучився, серед іншого, до нагородження кращих учнів дипломами, грамотами й сертифікатами за досягнення в спорті, здобутки в навчанні та громадському житті ліцею.

Середню освіту в ЗОШ №12, яка працює в Черкасах від 1972 року, нині здобуває 669 учнів, 90 із них – учні 10-11 класів. А от в стінах ліцею, який був заснований у 1997-ому році, наразі навчається 312 учнів. Загалом же за майже 20 років роботи дав старт 1 790 випускникам.

– Головна ідея нашого ліцею – виховати сучасну людину, яка перемагає в житті й, при цьому, не ображає слабких, – каже директор гуманітарно-правового ліцею Віктор Гайдук. – Над цим працюємо щодня, на кожному з наших занять.

Депутат Черкаської міськради Іван Сухарьков на своїй сторінці у Фейсбуці побажав випускникам побільше оптимізму, натхнення та наполегливості, а також додав кілька фото зі свята Останнього дзвінка.

Фото зі сторінки Івана Сухарькова

Фото зі сторінки Івана Сухарькова

Секретар Черкаської міськради олександр радуцький у Фейсбуці написав:

«Сьогодні традиційно прийшов на останній дзвоник у рідну школу 2. На лінійці діти були в святковому настрої.Згадав 1988 рік,коли разом з Рожковою Алою Анатол'ївною йшли по шкільному подвір'ю. Сьогодні вона, вже в якості вчителя своїх випускників, проводжала в нове доросле життя! Я впевнений,що ці яскраві моменти назавжди залишаться у них в пам'яті та серці».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 RATM 27.05.2016 17:20
А кроме Радуцкого в гор.совете есть хотя бы один депутат, что в Черкассах школу закончил ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100