реклама

реклама

Уманським міськрайонним судом Черкаської області винесено вирок відносно 35-річного чоловіка, за ч. 1 ст. 164 КК України, а саме, за злісне ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів).

Так, місцевий житель не платив аліменти своїй колишній дружині, яка після розлучення сама виховує двох малолітніх дітей. Жінка звернулась до суду, рішенням якого чоловіка зобов`язано щомісячно сплачувати грошові кошти на утримання дітей у розмірі 1/3 частини з усіх видів його доходу щомісячно, але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку на одну дитину. Однак навіть після рішення суду чоловік злісно ухилявся від сплати аліментів, незважаючи на неодноразові попередження державного виконавця про необхідність виплати заборгованості і кримінальну відповідальність за ухилення її сплати. В результаті чоловік заборгував понад 12 тисяч гривень.

Судом визнано вказану особу винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 164 КК України, призначено покарання у вигляді 100 годин громадських робіт.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100