реклама

реклама

Опозиція схвалює дії черкащанки, що дала ляпаса Табачникові

Опозиція схвалює дії черкащанки, що дала ляпаса Табачникові

Об’єднана опозиція підтримує вчинок студентки Києво-Могилянської академії Дарії Степаненко, яка дала ляпас міністрові освіти Табачнику. Про це представники опозиційних сил Черкащини заявили на прес-конференції у понеділок.

 - Ми вважаємо, що руками цієї тендітної дівчини ляпас Табачнику дала вся Україна за його антиукраїнську, українофобську і взагалі антисуспільну, як на нашу думку, позицію, - зауважила прес-секретар об’єднаної опозиції Тетяна Воронцова.

На переконання черкаських опозиціонерів, не повинно бути жодних розслідувань чи переслідувань дівчини через такий випадок, оскільки це ляпас жінки чоловікові, котрий недостойно поводиться.

- За це ще жодної жінки не судили, і ми сподіваємося, що так буде в цьому випадку. Хоча дуже прикро бачити такі сплановані організовані виступи, як, наприклад, студентства Черкаського національного університету. Вочевидь, за вказівкою адміністрації було оприлюднено заяву нібито студентської ради, в якій засуджується вчинок Дарії Степаненко, і саму дівчину називають погано вихованою, - каже пані Тетяна.

На переконання опозиції – вчинок дівчини – це тривожний знак для української влади.

- В усі часи студентство виступало в авангарді революцій. Коли студенти перестають боятися адміністрацій навчальних закладів, відкрито протестувати, то це означає, що накал досягнув критичної точки. Якщо вдала розумна, то вона має зробити висновки.

реклама

Коментарі  

 
-3 #4 Лёня 27.09.2011 13:01
"Ми вважаємо, що руками цієї тендітної дівчини ляпас Табачнику дала вся Україна" - не надо расписываться за всю Украину, я конечно понимаю, что ВОНА - це Україна, но только не в этом случае.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Ант 27.09.2011 08:26
Молодец, девочка!!!! Жалко в цветах колючек не было.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Остап 26.09.2011 21:36
Шановні черкаські горе-опозиціонери! Будьте опозицією, а не коментаторами усього, що пахне піаром, чи ще чимось. Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ДырБыр 26.09.2011 15:34
Ну и Хде был "ляпас",тычок цветами в фейс-был,"ляпаса"- нет.Ляпсус "опозиции",а не "ляпас" Табачнику...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100