реклама

реклама

Опозиція критично сприймає зміст державних ЗМІ

Опозиція критично сприймає зміст державних ЗМІ

Черкаська опозиція написала звернення до генерального директора телекомпанії «Рось» Юрія Уздеміра та головних редакторів комунальних газет «Нова Доба» і «Черкаський край» - Юрія Осипенка і Тетяни Калиновської, з тим, щоб опозиційним політикам надавали ефірний час і газетну площу на рівні з представниками владної більшості.

 - Черкащина не є регіоном, який суцільно прихильний до Партії регіонів, тут зовсім інші погляди, тому хотілося б, щоб у ефірі державної телекомпанії ці погляди були представлені, - прокоментувала прес-секретар об’єднаної опозиції Тетяна Воронцова. – Але на сьогоднішній день жодних представників опозиції в ефірі телекомпанії «Рось» немає.

У зверненні до пана Уздеміра ідеться про те, аби представникам Ради опозиційних сил Черкащини, депутатам місцевих рад  від опозиції надавали ефірний час по 20 хвилин щотижня. «Це і буде реальним кроком до співпраці між владою і опозицією, до зміцнення основ демократії та свободи слова на Черкащині», - пишуть у зверненні представники опозиції.

- Почекаємо, яка буде відповідь, - зазначає пані Тетяна. – Сергій Борисович Тулуб завжди наголошував, що немає жодної цензури в комунальних і державних ЗМІ, доступ вільний, просто опозиція не зверталася. Тож ми звернулися офіційно, щоб отримати офіційну відповідь.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Горгона 27.09.2011 16:01
Погано просить ця опозиція-треба вимагати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 журналіст 27.09.2011 10:27
Ой, я ЛУСНУ!!! Оце віршик :lol: Та Даценко забув, як він на "Росі" з ефіру не вилазив з 2005 року? Калініченко його з Черевком через день запрошував "впарювать" людям, як їм краще жить стає. Тепер прийшли інші. Одна нога пішла, інша прийшла, а ми залишись між ногами. Отаке українське життя. І мені не віриться, що в цій країні може бути по-іншому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100