реклама

реклама

Власника черкаського ТОВ «Авторинок» Сергія Крохіна амністували і він повернувся з Лукянівського СІЗО до Черкас. Про це «Прочерку» повідомив Сергій Крохін.

– Мене випустили 2 серпня з Лукянівського СІЗО, де я утримувався з березня. Мене звинувачували у хабарництві. Але справа була безперспективною, сфабрикованою. Добре, що суддя був мудрий, він змінив мені статтю обвинувачення, я отримав умовний вирок і попав під амністію. Зараз займаюся діяльністю, якою займався й до цього, – розповів Сергій Крохін. – Мою справу розглядав суддя Печерського районного суду Сергій Вовк. (Нині у провадженні судді знаходиться справа екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка – Ред).

Нагадаємо, як повідомляв «Прочерк», Сергій Крохін був затриманий 9 березня працівниками антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України у місті Києві за підозрою у вимаганні і отриманні хабара у розмірі 800 тис гривень. Як встановила міліція, хабара чоловік вимагав та отримав від приватних підприємців за підписання договору суборенди земельної ділянки.

За даним фактом прокуратура Печерського району міста Києва порушила кримінальну справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (отримання хабара у особливо великих розмірах). Відносно підозрюваного суд обрав як міру запобіжного заходу тримання під вартою.

Дружина затриманого Людмила Крохіна, громадські організації та підприємці Черкас після затримання Крохіна переконували, що власник автомобільного ринку просто здійснював комерційну операцію, а його «підставили». Підприємці навіть підписували і направляли звернення до Президента України, а також до Генеральної прокуратури та до міністра внутрішніх справ з проханням узяти розслідування даної справи під особистий контроль.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Уманчанин 29.09.2011 11:59
Добре що добре закінчилось
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Андрій 28.09.2011 18:38
ну і шо! ну й нехай і відкупився! Кому яка справа?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Вязик 27.09.2011 18:16
Сергей ..... откупился, я то знаю
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100