реклама

реклама

«У мене грошей нема, якийсь дріб’язок»

«У мене грошей нема, якийсь дріб’язок»

Учора на Черкащині побував лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Як він розповів, провів 8 зустрічей з людьми. Побував на підприємствах Корсунщини та Городищини.

– У мене немає великих грошей, тому я іду іншим шляхом: я проводжу десятки і сотні зустрічей з людьми, - розповідав він журналістам у прес-центрі "Cherkassy News TV". – Бо ті, хто мають гроші, сидять на телеекранах і не злазять. Їх фінансують олігархи. У мене грошей нема, якийсь дріб’язок. Сьогодні на моїх зустрічах було більше тисячі людей. Вони розкажуть своїм друзям, і так ми донесемо до людей програму Радикальної партії. Найважливіше не гроші, а підтримка людей. Тому я всі літні канікули, коли інші депутати десь відпочивали з коханками на морях і океанах, працював, об’їхав півкраїни і знаю, якими проблемами переймаються люди.

«Гляньте на цього діда, він мухи не образить»

«Гляньте на цього діда, він мухи не образить»

Серед своїх соратників на Черкащині Олег Ляшко назвав лише одне прізвище  - журналіста газети «Молодь Черкащини» Леоніда Туменка.

- Ось героїчний чоловік Туменко Леонід Григорович. Гляньте на цього діда, він мухи не образить. А йому і мені менти колись шили справу, що ми вдвох побили 20 беркутівців, - пригадав Ляшко події з вилученням тиражу його газети «Свобода» в 2002 році. Тоді Леонід Туменко керував друкарнею у Черкасах. – Ось Туменко й інші бойові хлопці й дівчата, яких ми підтягуємо. І  я буду щиро вдячний, коли якнайбільше людей долучатиметься до підтримки…

Олег Ляшко переконував: у його виборчому списку не буде жодного нинішнього депутата й чиновника. Всіх їх треба «гнати поганою мітлою». А ще хвалився, що не користується послугами політтехнологів і вміє говорити «без папірця».

– Майже всі політики користуються послугами політтехнологів. А знаєте чому? Бо вони самі ні на що не здатні. Вони два слова не зв’яжуть. А мій політтехнолог – це моє життя.

реклама

Коментарі  

 
-1 #7 Вітя Бульба 29.09.2011 12:16
За фінансуванням проекту Олега Ляшка стоїть 1 віце- прем'єр Андрій Клюєв!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Света 28.09.2011 19:44
Или дурак, или идиот. Не могу понять!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 Олег 28.09.2011 19:07
Радикали :lol: :lol: :lol:
Були б у всьому світі такі радикальні політики - ми б з такого поняття, як "радикалізм" сміялися...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Культяпка 28.09.2011 18:29
Ну нафіга ото ляпать своїм язиком? Грошей в нього не має! А білборди оно по всих Черкасах, а реклама на стелах, а поліграфії куча, а пального скільки треба, щоб об'їздити всю Україну, а подарунки????? За який хрен ото все? Є гроші і фінансування колосальне! Тому не треба з себе робити божу коровку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Мойша 28.09.2011 17:15
Видно у них с мухами...теплые отношения :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Моисеев Б. 28.09.2011 17:13
*** а оно он как Михалич
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Галина 28.09.2011 15:57
Ага. Мухи может и не обидит, но с людьми поступает по-другому...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100