реклама

реклама

Новий торгово-розважальний центр DEPO’t Center («Депо-центр») урочисто розпочав свою роботу сьогодні вранці.

Гігантський, площею 16 703 кв.м, ТРЦ, розташований на місці колишнього черкаського заводу «Машбуд» (бульвар Шевченка, 385), став четвертим комплексом мережі DEPO’t Center в Україні.

Під гаслом «Товари та розваги для всієї родини!» черкаський ТРЦ зібрав цілу низку орендарів – від супермаркету електроніки «Фокстрот», величезного продуктового гіпермаркету «Делікат плюс», дитячого супермаркету «Чудо острів» до понад 50 різноманітних магазинів, які розмістилися на трьох поверхах торгового центру. Для зручності відвідувачів на першому поверсі працюють аптека, хімчистка, затишна кав'ярня. На третьому поверсі – фудзона (територія кафе та ресторанів), де розмістилися «Milk shake», «Burger ramen» та «Наше кафе» (заклади мережі ресторанів, що вперше відкрилися в Черкасах).

– Ми запроваджуємо європейські погляди на торгівлю, європейську якість, – наголосила під час брифінгу Світлана Трофімова, черкаський інвестор нового DEPO’t Center, керівник Управляючої компанії «Партнер». – Цей торговий центр – ще один крок до європейської якості, якої всі ми гідні. Сподіваємося, що цей ТРЦ, до побудови якого в умовах економічних негараздів було докладено так багато зусиль, стане справжньою родзинкою Черкас.

Серед орендарів DEPO’t Center – низка продавців, що пропонують товари для малюків та підлітків. Особливістю нового черкаського ТРЦ став дитячий розважальний центр «Fantasy Town», де на відвідувачів чекають автодром, триповерховий лабіринт, розвиваючі ігри-автомати, зручні приміщення для проведення родинних свят та спеціально облаштована сцена для колективних заходів.

Цілу низку технічних новацій, запроваджених у ТРЦ DEPO’t Center, відвідувачі почнуть оцінювати вже від камери схову гіпермаркету «Делкікат плюс», яка працює за новим принципом і дозволяє обійтися без ключів.

– Ми вклали всі свої знання, досвід, кошти щоб зробити цей торгово-розважальний центр прикрасою Черкас, улюбленим місцем черкащан, особливо сімей із дітьми, – зауважив під час брифінгу Валерій Маковецький, один з керівників Групи компаній «Фокстрот», що розвиває бренд DEPOT. – Нам допомогла і міська влада, яка зробила благоустрій навколишньої території. Впевнений, що ця частина міста, а по великому рахунку – і всі Черкаси, отримають завдяки DEPO’t Center потужний поштовх для розвитку.

ТРЦ передбачив великий паркувальний майданчик на понад 200 машиномісць. DEPO’t center врахував прийняту в Черкасах програму велоконцепції міста: біля входу до ТРЦ запрацювала велика велопарковка. Продумано все до дрібниць, навіть встановлені спеціальні стовпчики для собак, біля яких можна залишити четвероногих друзів, поки господар робить покупки в ТРЦ.

– Кожне робоче місце, яке сьогодні створюється у нашій країні, на мою думку, – це подвиг, – наголосив, виступаючи на церемонії відкриття закладу міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. – А інвестори DEPO’t Center створюють аж 600 робочих місць! Більше того, вони сплатили дуже велику суму пайового внеску в бюджет Черкас. Такі внески дозволяють сьогодні в нашому місті ремонтувати дороги, тротуари, робити його привабливішим, європейським. Я впевнений, що Черкаси, розташовані у центрі України на березі Дніпра, є дуже привабливими для інвесторів. Ми докладемо максимум зусиль, щоб відносини інвесторів і міської влади були прозорими, чесними і щирими.

«Прийнявши об’єкт», його керівники – Світлана Трофімова, Валерій Маковецький та міський голова урочисто перерізали стрічку. А перші відвідувачі нового ТРЦ взяли участь у ознайомлювальному квесті «Великі перегони в ТРЦ» та стали глядачами концерту музичних гуртів.

Святковий настрій створював зірковий ведучий заходу – шоумен Андрій Бурим-Бурим (резидент «Comedy Club», учасник команди КВК «Ва-Банк»). Для наймолодших гостей організатори свята підготували конкурси, естафети, майстер-класи. Кульмінацією свята став концерт спеціального гостя DEPO’t center – популярного гурту «ТНМК».

реклама

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100