Опозиція радить Сергію Тулубу уважно слухати доповіді підлеглих. Фото з архіву

Опозиція радить Сергію Тулубу уважно слухати доповіді підлеглих. Фото з архіву

Черкаська опозиція вважає, що губернатор Сергій Тулуб не слухає доповіді своїх підлеглих на колегіях. Інакше, повідомляє прес-служба об'єднаної опозиції, «він би не заявляв на загал, що інвестицій на Черкащині побільшало, що вся область перетворилась на суцільний будівельний майданчик і місцеві жителі заробляють пристойні зарплати».

І наводить приклад: на колегії Черкаської райдержадміністрації начальник районного управління економіки у своєму виступі наводить дані, що «у нинішньому році чітко прослідковується тенденція до зниження інвестиційних потоків, що спричинено зменшенням обсягів виробництва продукції ТОВ «Національна горілчана компанія» (на 43,2% до відповідного періоду минулого року), ЗАТ «Черкаситара» (на 1,2%), Мошнівською філією СТОВ ім. Шевченка (на 1,1 %); призупиненням реалізації інвестиційного проекту групи компаній «Бондюель» та її дочірнього підприємства в Україні ТОВ «Маяк-Худяки» у зв'язку з довгостроковим врегулюванням земельних відносин; погіршенням фінансово-господарської діяльності підприємства ДП «Черкаситорф». А за 8 місяців цього року на розвиток району було спрямовано 33,5 млн. грн. капітальних інвестицій, що становить 52% до відповідного періоду минулого року. Сам голова райдержадміністрації Михайло Скляров роботу зі створення інвестиційного клімату  в районі оцінив «як незадовільну».

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Дебют? 01.10.2011 15:58
В погоні за голосами, електоратом ви забуваєте за здоровий глузд! Ви хочете заборонити в ресторанах після 22.00 години пити вино, інші напої… Ви хочете дуже сподобатися виборцям? То забороніть все! Їздити на автомобілях, продавати бензин! Ви хоч думайте, що приймаєте! Що таке ресторан після 22.00 години? Ви куди будете ходити? – звернувся Роман Дискант ( фракц. БЮТ) до депутатів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 та ти шо? 01.10.2011 13:09
Французський гігант "Бондюель" трохи витратився на те, щоб збудувати в Худяках сучасний консервний завод. Та складається враження, що нова влада сильно заважала намірам французів. Така от робота з реальними інвесторами. А ще звернули в області інвестпроекти Нубілон та інші, Богдан поміняв прописку на столичну, а Клюєв наївно зве інвесторів в Україну. І все мімо тазіка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100