З метою наведення порядку та дотримання належного санітарного стану в м. Черкаси керівництво міста  пропонує «стихійникам» торгівлю в облаштованих місцях – на ринках і базарах.

Як повідомив заступник міського голови Геннадій Шевченко, днями провели перемовини з усіма директорами  міських ринків та базарів, всі вони надали  вартість торгівлі, кількість вільних місць, перелік товарів, якими можна торгувати.

Як запевнив Геннадій Юрійович, наразі міська влада робить все для того, аби  навести лад  в питанні «стихійної» торгівлі та надати можливості людям торгувати в узаконених та облаштованих місцях.

Про це повідомили в Черкаській міськраді.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Анал 27.06.2016 11:37
Дайош порядок і чистоту на вулицях та тротуарах міста!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Сидоров 24.06.2016 23:42
Грубо підрахував---майже 1500 місць на територіях ринків. Вистачить з головою, щоб прибрати з площ і вулиць міста оте неподобство, що зветься стихійними ринками.І цивілізовано, і державі прибуток.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 вовченя 24.06.2016 18:50
Та знову стихійщики почнуть волати, шо то все брехня. Гнати їх г.... мітлою. Купка засранців будоражать життя міста, та ще погрожують громадською непокорою. Прибрати Гороного та Запорожця і всі по норам заляжуть і порядок буде. Цікаво а Запорожець довідку має, що вісн психічно здоровий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100