Море морозива, сімейні розваги, конкурси й атракціони – все це стало для Черкас уже традиційною ознакою Свята морозива. Цьогоріч 25 червня компанія «Рудь» вдванадцяте зробила у нашому обласному центрі спекотний день – святковим.

Протягом усього року дітлахи та дорослі збирали обгортки від морозива «Рудь», щоб цього дня обміняти їх на різноманітні товари або – і це головне! – на «рудики», своєрідну «валюту» свята, якою можна було «оплатити» вхід на атракціони або придбати щось потрібне для школи в імпровізованому «магазині». Один із відвідувачів свята в Черкасах обміняв обгортки на 10 000 «рудиків»! (Для порівняння: один атракціон «коштував» у середньому десять «рудиків»). Але не нудьгував навіть той, хто не мав обгорток – на центральній сцені проводилися різноманітні конкурси, нагородою за участь і перемогу в яких знов-таки були подарунки!

Охолонути у спекотний день можна було не тільки завдяки морозиву. Містечко розмістилося довкола двох справжніх фонтанів черкаської Соборної площі. А крім того, організатори кропили гостей свята із ручних розбризкувачів води!

– Цього року наше свято проходить під гаслом «Морозиво «Рудь» – з теплом до кожного! – розповіла в коментарі «Прочерку» представник з реклами відділу маркетингу та реклами компанії «Рудь» Тетяна Зоря. – Це – не тільки девіз свята, а й місія нашої компанії. У центрі Черкас ми побудували тимчасове містечко, де батьки разом із дітьми можуть весело розважитися: взяти участь у різноманітних атракціонах, майстер-класах, отримати подарунки і, звичайно ж, морозиво від компанії «Рудь»!

Серед подарунків для дітей – шкільне приладдя (адже в наші часи зібрати дитину до школи коштує немалих грошей), модні брелочки, різноманітні сувеніри.

– Коли дитина користуватиметься нашими подарунками, сподіваємося, вона завжди згадуватиме, як класно розважилася на Святі морозива! – наголосила Тетяна Зоря.

На наше запитання, навіщо такій відомій і «розкрученій» торговій марці, як «Рудь», влаштовувати настільки масштабні свята, пані Тетяна з усмішкою відповіла:

– Ми проводимо це свято дванадцятий рік, і вже не можемо зупинитися!.. А якщо серйозно: наша компанія – соціально відповідальний бізнес, тому працюємо в інтересах суспільства. Сьогодні для українців дуже важливо мати можливість трохи відволіктися від тих важких проблем, які переживає наша країна. На нашому святі негатив розчиняється! Дорослі стають молодшими, безтурботнішими, а діти – просто щасливішими!

Свято морозива щороку збирає тисячі учасників і гостей. Черкаси в цьому плані не є унікальними – «Рудь» проводить близько 60 свят по всій Україні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100