Ятки, що розміщені біля центрального ринку та займають проїжджу частину, мають перемістити на нові альтернативні місця. Їх вже сьогодні запропонують торговцям для ознайомлення. На цьому під час роботи новоствореної комісії з упорядкування стихійної торгівлі в Черкасах наголосив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Овчаренко.

На те, щоб визначитися з новими, законними, місцями торгівлі та перемістися туди, люди мають максимум тиждень.

– Аби дійти компромісу у вирішенні питання упорядкування стихійної торгівлі в місті, ми створили комісію, до складу якої увійшли представника обласної та міської влади, нацполіції та торговців, – зазначив Сергій Овчаренко. – Торговцям запропонують альтернативні місця, з якими вони ознайомляться вже найближчими днями. Вимоги до всіх будуть однакові й чесні. Не може бути так, що одні можуть торгувати, а інші – ні. Наше основне завдання – запропонувати людям законні місця.

Нагадаємо, представники торговців тиждень тому звернулися до обласної влади по допомогу у врегулюванні конфлікту довкола впорядкування вуличної торгівлі в Черкасах. Самостійно порозумітися з міською владою їм на той момент не вдавалося.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 семен 01.07.2016 11:22
Во всей красе семейка чиновников-миллионеров от отца к сыну папане за блуд чуть опричные места не отстрелили будучи помошником губернатора потом эта семейка управление торговли украла потом незаконно застроили проход возле чебуречной да банку в аренду сдали а теперь давай бабок гонять которые свой грош решили заработать на том что сами и вырастили.Да с новыми комунальными вас и новым налогом на недвижимость граждане страны революции гидности.Почему только коммуналка в Донецке и Крыму на уровне 2014 вот вопрос.Где ж тогда оккупированные территории.И кем?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Назар 01.07.2016 10:58
Перепрошую, а яким боком ОДА то цього питання? Крім того що голова Ткаченко є бізнес-партнером Фермерського ринку? Місто без допомоги Сергія Овчаренка розбирається з питанням. Але заступники Ткаченка відшукують привід трохи попіаритися або створити проблеми Бондаренку. Смішні. Скоріш би ота адмінреформа!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Dirty Harry 01.07.2016 10:45
Правильно! І не суйте мені ці Ваші біляшкси-кси та чебурекси на проїзній частині. :D ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100