Черкаська опозиція 14 жовтня, на свято Покрови та День українського козацтва, проводитиме акцію «Владу до відповідальності»

Черкаська опозиція 14 жовтня, на свято Покрови та День українського козацтва, проводитиме акцію «Владу до відповідальності»

Черкаська опозиція 14 жовтня, на свято Покрови та День українського козацтва, проводитиме акцію «Владу до відповідальності», вимагаючи у влади відзвітуватися про те, що вона реально зробила на Черкащині. Про це під час прес-конференції розповів координатор Ради опозиційних сил Леонід Даценко. Зокрема, одним з моментів буде кількість збудованих об’єктів.

 - Влада розповідає, що вона збудувала в області 250 об’єктів. Насправді, чи не всі вони – реконструюються і добудовуються, - каже він. – Єдине, що вони «з нуля» збудували – це гелікоптерний майданчик у Пекарях і в Черкасах на центральному майдані – дві кулі ( фонтани на Соборній площі – ред.)…Інших об’єктів немає, тож хай би дали перелік того, що вони побудували «з нуля».

На свою акцію опозиція хоче запросити представників обласної і міської влади, аби ті прозвітувалися про роботу.

Як буде відбуватися акція, опозиція вирішуватиме завтра на спільному засіданні.

- Робити масовку владі в Чигирині чи інших місцях ми не збираємося, - каже керівник облорганізації партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко. – Ми хочемо, щоб люди вийшли на мітинг разом з нами, щоб виступили проти підвищення пенсійного віку, проти обдурювання і скасування пільг, проти того, що відбувається в Черкаській міській раді. Сьогодні Черкаси перетворилися не в європейське місто, а в місто суцільних ям, суцільного піару, бруду і політичних технологій.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Моисеев Б. 04.10.2011 18:26
Кирюша учи мат часть Даценко не Иванович, а блондинка єто журналистка НМЧ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 папа Рацій 04.10.2011 12:02
А шо то за блондинка з краю трійцю замикає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Петя 04.10.2011 10:02
А как по мне то на большее чем проведение клунад он не способен! :lol: В цирк ему надобно, в цирк, самое место для таких как он, Мамалиг, пропавшего куда-то Воротника и прочей шушеры прикрывающаяся маской "оппозиционеров"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Кирюша 03.10.2011 19:23
Не скажите, не скажите: аппазиция у нас oго-го. Леонід Іванович Даценко, он же предводитель апазиционеров, считался у Кучмы лучшим организатором избирательной кампании 1999 года по Монастырищенско му району, обеспечил наибольшее количество голосов в Черкасской области за сохранение власти своего тески. Если сюда добавить непревзойденные заслуги Даценко ..............становится понятным какое будущее ожидает черкасских апазиционеров..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Незалежний журналіст 03.10.2011 15:54
Оголосіть список опозиції; хто ще, окрім цих трьох,до неї входить? Якщо їх не буде в "масовках" , ніхто і не помітить відсутності таких "потужних об`єднаних опозиційних сил":lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Незалежний журналіст 03.10.2011 15:45
Суцільний садомазохізм.. :lol: Чим ця прес-конференція відрізняєтьтся від того, що проводить Одарич? Абстаркна опозиція збирається притягти абстрактну владу до відповідальност і!! :P :P ПУСТОПОРОЖНЯ МАЯЧНЯ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Бельведеро 03.10.2011 15:31
**** "об`єднаної опозиції" просто зашкалює.. :P Назвіть хоч одну альтернативну пропозицію діям влади! Що ВИ пропонуєте будувати і які ВАШІ дії в міській раді?? Така опозиція нагадує пісочник, в якому граєтється малеча, а пасочок на всіх не вистачає.. :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100