реклама
Sucurity Police

реклама

14 років позбавлення волі за жорстоке вбивство студентки Анни Павленко – такий вирок сьогодні пролунав у стінах уманського  суду. Розповіді вбивці про тимчасову втрату пам’яті були визнані недійсними, але довічного ув’язнення, та морального відшкодування, у розмірі 1 мільйон гривень, рідним потерпілої добитись не вдалося, - повідомляє «Вечірня Умань».

Таким рішенням суду категорично незадоволенні рідні потерпілої:

«Він  зарізав мою дитину, - пошматував її, зі шкірою здирав з пальців прикраси і не сяде навічно.  Не для цього тут люди  збирались, ми оскаржуватимемо рішення суду, і вимагатимемо для вбивці найвищої міри покарання» - розповідає мати Анни Павленко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 олег 06.07.2016 14:17
Навіть психічно хворі люди признають силу, тому навіть смертна кара, для такого нелюда, це занадто м*яке покарання.Таких просто потрібно при все людно казнить, щоб іншим було не повадно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Уманский Еврей 06.07.2016 01:07
Это же нелюдь. Такого надо закрывать и давать пожизненно. Что за суд, что за люди? Если бы у этих судей, не дай Господи случилась похожая трагедия, то как бы они бы отнеслись что этот зверь получил только 14 лет? Надеюсь на зоне он получит по заслугам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Бессознательное свело 05.07.2016 18:38
Цитую Дато Батоно:
Дуже гарна дівчина, красива, питання в одному, що звело її з цим ублюдком,...
"Красавица и чудовище" - есть такое, в сказках народов мира. Но не то она пробудила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Дато Батоно 05.07.2016 16:40
Дуже гарна дівчина, красива, питання в одному, що звело її з цим ублюдком, як вони і на чому зійшлися, що відбулося? Що спільного могло бути в неї, красивої, розумної і т.д., з нелюдом ? Можливо є якісь закриті питання? А в цілому, дуже жаль, що гинуть такі дівчата, краса нації. В самого донька, переживаю тако ж, тому і задаю питання, що спільного між такими різними людьми, сам хочу убезпечитись...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 Dirty Harry 05.07.2016 16:09
Такого звіра потрібно помилувати через смертну кару.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100