реклама

реклама

У Департаменті культури та зв’язків з громадськістю Черкаської ОДА продовжуються кадрові перестановки, зумовлені процесом злиття двох самостійних управлінь – культури й інформаційної політики.

Зокрема, 7 липня розпорядженням голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка було звільнено з займаної посади керівника Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сергія Пасічника, який обіймав цю посаду з 21 серпня 2014 року.

– Моє звільнення – це закономірний процес в рамках ліквідації попереднього Департаменту. За посаду не тримався. Інформацією щодо мого наступника не володію, проте сподіваюсь, що буде призначеного відповідного фахівця, що має досвід роботи, – прокоментував «Про все» колишній чиновник.

Наразі тимчасово відповідатиме за комунікації з громадськістю та засобами масової інформації Тетяна Федченко. Це пов’язано з тим, що процедура відносно призначення нового керівника досить тривала, починаючи з оголошення конкурсу, закінчуючи погодженнями та перевірками у відповідних структурах центральної влади.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100