реклама

реклама

У серпні у Черкасах пройде унікальний фестиваль швидкості «SUN DRIVE FEST». Найспекотніша подія літа збере  в одному місці найкращих автоспортсменів з усієї України та всіх, хто не уявляє свого життя без драйву та неймовірної швидкості.

Головним дійством фестивалю стане етап Чемпіонату України з дрег-рейсингу – спринтерського заїзду на дистанції в 402 метри. До Черкас з’їдуться найпотужніші автівки з усієї України, під капотами яких – понад тисячу кінських сил!

Організатор «спекотного» фесту – автомобільний клуб «Черкаси» та Автомобільна федерація України.

– У Черкасах проходитиме четвертий етап Чемпіонату України з дрег-рейсингу. Не кожне місто може прийняти змагання такого рівня, тому Черкасам, можна сказати, пощастило, – розповідає керівник АК «Черкаси», офіційний представник ФАУ Андрій Яроменко. – А щоб черкащанам було ще цікавіше, ми організовуємо не просто перегони, а видовищний фестиваль швидкості «SUN DRIVE FEST», який проходитиме на території черкаського аеропорту. Для відвідувачів ми готуємо чимало швидкісних сюрпризів.

У рамках фестивалю, зазначають організатори,  працюватимуть різні локації, зокрема, дріфт-таксі, ралі-таксі, баскетбольні майданчики, картинг тощо.

Тож 14 серпня всіх черкащан запрошують до черкаського аеропорту на неймовірний фест швидкості «SUN DRIVE FEST». Деталі організатори обіцяють повідомити згодом.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 мда 13.07.2016 17:50
що ти верзеш ? а молоді не потрібно розважатися ? хай покатаються випустять пар - це краще чим по вулицях ганять порушуючи правила. якщо ти такий милосердний - продай все майно та роздай гроші біженцям
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Реґіональна Тальнівщина 13.07.2016 13:44
:-x :-x :-x
Улюблене свято для бандитів, бариг і шанувальників Януковича. Краще б провели фестиваль неймовірної щедрості і допомогли біженцям з Донбасу, ветеранам АТО і інвалідам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100