реклама

реклама

index З метою захисту інтересів держави у сфері охорони дитинства та недопущення факту вилучення земельної ділянки прокуратурою здійснено вступ і участь у розгляді господарської справи за позовом департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради до Свидівоцької сільської ради, ТОВ «Селена» про визнання незаконними та скасування рішень щодо передачі землі,  визнання недійсним договору оренди земельної ділянки площею 1,67 га.

Прокуратурою встановлено, що Свидівоцька сільська рада приймаючи рішення про передачу ТОВ «Селена» в оренду спільної земельної ділянки вийшла за межі своїх повноважень та порушила право держави в особі департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на її користування.

Рішенням Господарського суду Черкаської області від 22.07.2016 позовні вимоги задоволено в повному обсязі, та у свою чергу, попереджено незаконне використання земельної ділянки вартістю 308 тис.грн.

Робота на вказаному напрямі триває, з метою захисту прав дітей та інтересів держави у сфері охорони дитинства прокуратурою області, за наявності порушень, в кожному випадку вживаються заходи представницького характеру.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #6 Сергій 27.07.2016 10:33
Цитата: "Робота на вказаному напрямі триває, з метою захисту прав дітей та інтересів держави у сфері охорони дитинства прокуратурою області, за наявності порушень, в кожному випадку вживаються заходи представницьког о характеру." До чого тут захист прав дітей до ТОВ "Селена" з її землею??? Змішались в купу люди й коні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 ХМ 27.07.2016 10:22
Хе-хе, тепер Селена самоліквідуєтьс я і простим смертним можна там відпочивати. 308 тис. грн. - це канєшно реальна її вартість. Який толк з цього попередження, в т.ч. для держави???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Точно, шо 27.07.2016 08:47
- бка. І не тільки в Свидівку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Марк 27.07.2016 07:20
Плювати хотіла Селена на всякі прокуратури,а з нею й голова сільради В....к,яка давно є найбагатшою в регіоні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Дать бы в морду 27.07.2016 00:10
Так, а кого наказали? И на сколько? Или сельсоветы неприкасаемы и млгут "чудить" что угодно? Хоть землю на Марсе продавать ТОВ Селена.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Інь і Янь 26.07.2016 22:58
Ну і.....???????? Все спишуть на колективну безвідповідальн ість.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100