реклама

реклама

Учора сама природа сумувала за міським головою Сміли Олексієм Цибком, який удруге відправився у відставку. Під рясний дощ та потужні «постріли» грому мер віддав свою офіційну печатку секретарю міської ради Віктору Федоренку, пише smila-ua.com

2016-08-02-мер2

Цей акт «прощання» відбувся у великій залі Будинку рад – напередодні позачергової сесії.

Причиною такого різкого повороту долі пана Цибка став учорашній вердикт Київського апеляційного адміністративного суду, який підтвердив законність рішення Смілянської міської ради від 1 березня цього року про недовіру міському голові та відстороненні його від займаної посади.

Мер програв депутатам – і відправився у вільне плавання.

Однак наостанок він звинуватив столичних суддів у продажності. А потім заявив, що таке рішення суду «розв'язало йому руки». Що колишній мер мав на увазі, дізнаємося згодом.

Дісталося від пана Цибка і чинному Президенту України Петру Порошенку, якого він назвав диктатором. Утім, гнівні крики з місць не дали пану Цибку висловити до кінця свою думку.

Погрозив пан Цибко й тим депутатам, які підбурювали проти нього і міську раду, і громадськість.

Врешті-решт, мер-вигнанець пообіцяв знов повернутися у владне крісло, адже його адвокати збираються опротестувати рішення апеляційного суду через касаційну скаргу.

Під гучні оплески своїх прибічників Олексій Цибко залишив сесійну залу. Розпочався новий етап його запеклої боротьби за владу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Андрій 10.08.2016 14:19
Продажного Примака треба закрити за гратами разом з тими суддями, що винесли таке рішення!!!! :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Ігор 03.08.2016 18:49
Цікаво, скільки Федоенко заплатив за це рішення. Мабудь, відвіз весь Смілянський бюджет.
А юридичному відділу Смілянського міськвиконкому та його начальнику Власенку Івану Івановичу сором. Коли є юр. відділ, а інтереси міськради представляє Примак.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100