реклама
Sucurity Police

реклама

Прокуратурою області до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно колишнього сільського голови одного з сіл Черкаського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування встановлено, що чоловік, перебуваючи упродовж 2012 - 2015 років на посаді сільського голови, без винесення питання на розгляд сесії сільської ради, самостійно видавав розпорядження про преміювання заступника сільського голови, внаслідок чого останньому було незаконно виплачено премії на загальну суму близько 95 000 гривень, у зв’язку з чим  сільській раді завдано збитків на вказану суму.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 191 КК України передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Про це повідомили в прокуратурі Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100