реклама

реклама

Згідно наказів користувачів мисливських угідь Черкаської області, сезон полювання на пернату дичину розпочнеться з 13 серпня та триватиме до 31 грудня поточного року включно. Днями полювання встановлено середу, суботу та неділю.

1376128773_kachka

Нагадуємо, що кожен мисливець зобов'язаний мати при собі посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, відстрільну картку, дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю. У разі використання під час полювання собак мисливських порід чи інших ловчих звірів і птахів, на них потрібно мати відповідний паспорт.

Документи на право полювання можна отримати в обласному управлінні лісового та мисливського господарства за адресою: м. Черкаси, пров. Медичний, 4.

У зв’язку з тим, що триває пожежонебезпечний період, закликаємо всіх мисливців не розводити вогонь у лісах і торфовищах та дотримуватися техніки безпеки під час використання зброї. Також наголошуємо на дбайливому ставленні до багатств флори та фауни нашого краю.

Сподіваємося на взаєморозуміння та зичимо гарних трофеїв!

Про це інформує Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Азиров 10.08.2016 14:06
А на Ростов решение по пернатых распространяетс я? Опасность для Яныка, как-никак петухом был
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100