реклама

реклама

index Регіональний сервісний центр МВС в Черкаській області має можливість проводити перевірку знань з Правил дорожнього руху у тестовому режимі.

Пройти тест можуть як водії-початківці чи водії зі стажем так і будь-хто бажаючий. За потреби, працівники Територіального сервісного центру допоможуть проаналізувати неправильні відповіді екзаменаційних білетів.

Зауважимо, що всі послуги є абсолютно безкоштовними і доступними для кожного.

Щоб пройти тестові завдання, треба просто звернутися до найближчого Територіального сервісного центру області, попередньо зателефонувавши за номером (0472) 393-251.

Такі заходи передбачають більш досконале вивчення громадянами області Правил дорожнього руху та застосування своїх знань під час керування транспортним засобом на автошляхах. Як результат – зменшення кількості аварійних ситуацій та збереження життя нашим землякам.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 олег 16.08.2016 21:05
Все правильно написано, але в дійсності робиться інше. Правила дорожнього руху, дорожні знаки, розмітка, призвані забезпечувать безпеку дорожнього руху, і як на мою думку мають бути масимально простими і зрозумілими для учасників руху. Про те наші уми, замість того щоб займатися дійсно безпекою руху, думають, що вони з цього будуть мать, максимально усладнюючи все. Я знаю приклад, коли людина навчившись самостійно їздити і ази правил, купила посвідчення водія, поїхала на рік в Європу, де за рік їзди за кермом, не була порушником правил, говорячи, наскільки там все ясно, просто і зрозуміло. А внас одні ребуси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100