реклама
Sucurity Police

реклама

Всеукраїнський рекорд з підняття 32-кілограмової гирі в поштовху довгим циклом за 10 хвилин встановив сьогодні під час свята пам’яті Івана Піддубного в Красенівці Чорнобаївського району спортсмен із Києва Микола Ткачук.

2sjpg

Гирьовим спортом Микола займається майже 8 років. Він – уродженець Буковини, триразовий чемпіон світу з гирьового спорту серед дорослих, п’ятиразовий – серед юніорів. Нещодавно одружився.

З нагоди 145-річчя від дня народження видатного спортсмена у греко-римській боротьбі Івана Піддубного Микола Ткачук сподівався підняти гирю 145 разів. Проте вирішив не зупинятися й дійшов до 172 разів. Рекорд було офіційно зафіксовано представницею Книги рекордів України. Журналістам спортсмен сказав, що, якби не пекуче сонце, напевне, міг би підняти гирю й більше, до 200 разів. Проте, результатом спортсмен задоволений.

– Рекорд присвячую пам’яті Івана Піддубного, – зазначив Микола. – Дуже вдячний організаторам цього свята та українському політику Миколі Томенку за запрошення та можливість відзначити таким чином пам’ять видатного спортсмена.

За кілька десятків хвилин до встановлення рекорду пан Микола зробив для учасників свята показовий виступ із гирями – це для нього був своєрідний «розігрів». І все це – незважаючи на те, що нещодавно спортсмен отримав травму хребта.

Цікаво, що Микола Ткачук – не лише спортсмен, а й паламар одного з православних храмів Києва.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Ірина, майстер-аматор 23.08.2016 08:45
Дійсно, свято вдалося на славу! Хочу висловити подяку організаторам за гостинність!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Качур 22.08.2016 11:37
молодець!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 повар 21.08.2016 09:13
Були там,гарно все организовано. Багато позитивных вражень.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100