реклама

реклама

«Я йшов до цього тринадцять років», – так відповів на запитання журналістів про секрет свого успіху на Олімпіаді срібний призер Олімпійських ігор-2016 у стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів черкащанин Сергій Куліш.

Кулiш

Минулої суботи спортсмен був почесним гостем Усеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті І.М. Піддубного, яке пройшло в Красенівці на Чорнобаївщині.

– Я працював щодня. Колись виходило, колись – ні, – розповів під час імпровізованого брифінгу Сергій. – Спорт дає багато різноманітних емоцій. Але врешті в мене вийшло. Моя мрія, можна сказати, збулася.

Як розповів олімпієць, він у 10-річному віці, як і кожен хлопець, «просто хотів постріляти». Згодом «затягло», і вже в 12 років Сергій виконав норматив майстра спорту. Крок за кроком він прийшов до олімпійської нагороди.

Відповідаючи на запитання журналістів, що стало причиною малої кількості медалей в українців під час Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, Сергій Куліш зазначив, що чимало наших спортсменів посіли 4-5 місця у своїх видах спорту, лише трошки «не дотягнувши» до того, щоб піднятися на п’єдестал пошани.

– Мабуть, просто не пощастило, – підсумував олімпійський медаліст.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100