реклама

реклама

З нагоди святкування 25-ї річниці Дня Незалежності України на головній вулиці Столиці України відбулися урочисті заходи за участі керівництва Держави.

1

Святкування ювілейного Дня Незалежності розпочалося із вручення бойових прапорів. Президент України Петро Порошенко вручив їх командирам 18 військових частин, які беруть участь та відзначилися в бойових діях на Сході України.

Честь отримати Бойовий Прапор Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота була надана його начальнику - полковнику Дмитру Коцерубі.

Тепер цей стяг постійно перебуватиме з військовою частиною як символ та свідоцтво готовності Навчального центру знов відмінно виконати будь-які поставлені завдання, як у навчанні, так і в охороні державного кордону і на полі бою.

001

Iсторiя українського військового прапора сягає своїм корінням у далеке минуле й тісно пов'язана з історією українського державотворення.

В усі часи прапор для воїна є символом честі, доблесті, слави і зобов'язує кожного військовослужбовця віддано служити Українському народові, мужньо, вміло і непохитно боронити Українську державу, не шкодуючи свого життя.

Про це інформують в Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100