реклама

реклама

Із 1 вересня у ЧДТУ розпочинає роботу Академія Cisco Systems, Inc.

spo

- До 100 наших студентів цьогоріч розпочнуть навчання у Академії, створеній у співпраці ЧДТУ із корпорацією Cisco Systems, Inc. Це світовий лідер у розробці мережевих технологій, виробництві телекомунікаційного устаткування і програмного забезпечення, - зазначив в.о. ректора ЧДТУ  Олег Григор - Нині практично кожна організація потребує кваліфікованих спеціалістів інформаційно-комунікаційних технологій – і кількість таких вакансій постійно зростає. Розв'язуючи проблему підготовки таких  фахівців, корпорація активно розвиває мережу академій – Cisco Systems Networking Academy. Такі академії створюються при вишах – для поглиблення класичних університетських курсів, пов’язаних із обчислювальною технікою та телекомунікаціями - на основі вивчення технологій, устаткування, програмного забезпечення і проектних рішень корпорації Cisco Systems, Inc. Студенти, що закінчили Академію і склали іспити, стають сертифікованими спеціалістами Мережевої Академії Cisco – і такий сертифікат надає безперечні переваги на ринку праці.

Сьогодні таких академій у всьому світі нараховується уже понад 10 тисяч. ЧДТУ став першим із черкаських вишів, де створено Академію Cisco. Наш колектив постійно працює над пошуком нових напрямків удосконалення навчального процесу, і створення академії – один із таких прикладів. Передовсім, її слухачами стануть студенти факультетів електронних технологій та інформаційних технологій та систем. Сьогодні у програму підготовки студентів, які навчаються за напрямами, пов’язаними із інформаційними та телекомунікаційними технологіями, уже інтегровано дисципліни, розроблені на основі сертифікованих програм Мережевої Академії Cisco.

Навчання у такій академії дасть можливість для черкаських студентів отримати знання, затребувані сучасним ринком праці,  підвищити свій рівень підготовки та, відповідно, перспективи  працевлаштування у провідних компаніях України.

Для довідки: Корпорація Cisco Systems, Inc. - світовий лідер у розробці мережевих технологій, виробництві телекомунікаційного устаткування і програмного забезпечення, що інвестувала понад 20 мільйонів доларів у розробку методичних матеріалів для дистанційних освітніх програм.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100