реклама

реклама

Наразі у результаті комплексної роботи щодо виховання школярів, простежується тенденція до зниження підліткової злочинності і зменшення кількості неповнолітніх, причетних до здійснення злочинів. Про це під час нещодавньої Серпневої конференції педагогічних працівників Черкаської області повідомив начальник управління освіти і науки ОДА Валерій Данилевський.

49e56db618

Однак, за словами держслужбовця, ситуація з дитячими правопорушеннями досить нестійка. Протягом 2015 року 34 учнями загальноосвітніх навчальних закладів було скоєно злочини (у 2014 р. – 48). Найбільше було скоєно злочинів учнями навчальних закладів м. Золотоноші (5 учнів), Золотоніського та Черкаського районів (по 4 учні), Чигиринського району та міст Черкаси і Канів (по 3 учні). За 6 місяців 2016 року в області скоєно 11 (за аналогічний період 2015 року – 22 злочини).

Профілактика протиправних дій в учнівському середовищі напряму залежить від зайнятості школярів у позаурочний час. Тому важливим чинником у цьому є організація позашкільної освіти.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100