реклама

реклама

Через свою необачність жінка мало не втрапила під колеса автомобіля. Пригоду, що сталася 30 серпня на бульварі Шевченка, біля одного з торговельних центрів, зняв на відеореєстратор та виклав у мережу водій тролейбуса, пише ВІККА

751688

У відео видно, як жінка, намагаючись перебігти дорогу перед тролейбусом, що стояв на зупинці, дивом не потрапила під колеса автівки, що проїжджала поряд. На щастя, водій встиг зреагувати і вивернути кермо. Але жінка не встояла на ногах і вже біля узбіччя алеї забилася. За мить швидко піднялася і почала тікати в бік магазину.

"Здавалося, чим довше людина живе на світі, тим особливіше цінує кожен день свого життя. Але щодня я стаю живим свідком того, як люди наражають себе на небезпеку. От і сьогодні ледь не сталося лихо... Жінка, яка була пасажиркою тролейбуса, за кермом якого я працювала, мабуть, вирішила покінчити своє життя самогубством. Інакше її вчинок я пояснити не можу", - написала у соцмережі водій тролейбуса Олена Александрова.

За її словами, після того, як  пасажири покинули тролейбус, практично жоден не вирішив скористатися пішохідним переходом, переходячи на інший бік вулиці. Усі перебігали просто серед дороги, а деякі ще й обурювалися, що водії їм сигналять у відповідь на таке зухвальство.

Повертаючись у зворотньому напрямку, водій тролейбуса побачила, що на місці пригоди вже перебувала машина швидкої допомоги та поліція, тож передала останнім пояснення та відеозапис, аби ті встановили обставини пригоди.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100