реклама

реклама

Проблему відновлення після пожежі Черкаського театру ім. Т.Г. Шевченка порушать перед меценатами всього світу митці з Ізраїлю. Таку обіцянку черкащанам дали представники делегації ізраїльських художників, які наразі перебувають у Черкасах.

Театр2

– Керівник делегації Галина Подольська родом із Астрахані. Виявляється, коли вона працювала в цьому місті помічником режисера, там теж горів театр, – розповіла «Прочерку» директор Черкаського художнього музею Ольга Гладун. – Ось такі паралелі. В неділю ізраїльтяни побували на виставі «Місто на Ч.», яка проходила в Черкаському театрі ім. Тараса Шевченка. Вони пообіцяли донести проблему нашого «погорілого театру» до всього світу. Шукають меценатів, зацікавлених людей, які будуть допомагати. Наразі розв’язання проблеми відновлення театру зрушено з місця, але поки що все йде досить повільно. Тому цю проблему не треба замовчувати!

Учасники делегації, які побували на виставі «Місто на Ч.», отримали дуже позитивні враження й відзначили високий рівень Черкаського театру.

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 черкащанка 06.09.2016 18:45
Черкассы - это колхоз :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 преподаватель 06.09.2016 16:43
Чтобы кто здесь не писал, ясно одно - Театр должен быть в области! Это позор,(3-й год после пожара) такое отношение к культуре наших чиновников-селюков. Надеюсь, израильтяне не просто говорят, а помогут. Желаю удачи и процветания нашему театру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #2 Реґіональна Тальнівщина 06.09.2016 13:25
Це не театр, а єврейський ригональний цирк. Я про це давно писав, а ви не вірили і заперечували. Тепер є зрозумілим хто тут топить за його відбудову та прихід руцкого міру 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 2016 06.09.2016 08:21
ооо,зараз "наші" скинуться і допоможуть шекелями... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100