реклама

реклама

Злодія, який намагався пограбувати Уманську прокуратуру затримали працівники поліції охорони на місці скоєння злочину.

index

В понеділок о третій годині ночі злодій, вибравшись на другий поверх по гратах та кондиціонеру, шляхом віджиму вікна, проник до приміщення Уманської прокуратури по вул. Гайдамацькій 16., та вдерся до службового кабінету прокурора району.

Датчики сигналізації миттєво передали сигнал тривоги на пульт централізованого спостереження, а відтак група реагування Уманського міжрайонного відділу Управління поліції охорони Черкаської області вже через пару хвилин заблокувала об’єкт за всіма правилами.

Під час огляду приміщення в службовому кабінеті прокурора поліцейські виявили відкритий сейф та розкидані по підлозі папери. Тут же, під столом, ховався і злодій.

Очевидно, що зловмисник ретельно готувався до скоєння злочину - був одягнений у чорний спецодяг, при ньому було виявлено медичну маску та сумку з цілим арсеналом злодійського знаряддя (відмички, викрутки, пристрій для різання пластику, змінний чистий одяг).

Затриманим виявився мешканець с. Дмитрушки Уманського району, 1976 року народження, злодій «зі стажем», раніше судимий за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, або що завдала значної шкоди потерпілому).

Правопорушника передано до Уманського відділу національної поліції в Черкаській області для подальшого здійснення слідчих дій.

Що спонукало злодія на таку зухвалу і ризиковану операцію, які цінності він сподівався там знайти – встановить слідство. Але в нормальній, не кримінальній  свідомості не вкладається версія, що він міг сподіватись на відсутність засобів захисту від злодійських посягань, тим більше в прокуратурі.

Можливо злодій надіявся впоратись швидше ніж прибудуть поліцейські.

Та працівники поліції охорони Черкащини вкотре довели свою професійну майстерність та відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків.

Про це інформують в Управлінні поліції охорони в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Своя думка 06.09.2016 21:42
Напевно надіявся добрі гроші підняти, адже в засобах масової інформації неодноразово повідомляли про вилучення під час обшуків в кабінетах прокурорів доволі великі суми коштів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 депутат 06.09.2016 18:04
Ось через скільки хвилин приїзжає група на пограбування прокуратури, так би кругом приїзжала. Очевидно людина знає де гроші є, не зрозуміло чому за них нічого не пишуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100