реклама

реклама

17 вересня 2016 року чудове місто Канів відзначало 938-у річницю з дня свого заснування.Другий рік поспіль головним партнером міської влади та генеральним спонсором святкових заходів, яківкотре збирають тисячі місцевих жителів та гостей міста, стало місцеве підприємство – ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

6PN4CYn55tU

За підтримки інвестора, зокрема, до Канева завітав відомий та популярний український гурт «Пара нормальних». Запалюючи разом з із черкаським гуртом «Спів братів» та діджеями від GlobalDance, всі разом вони створили надзвичайно драйвову й неповторну святкову атмосферу. Яскравим свідченням тому стали гучні овації та позитивні емоції усіх присутніх на концерті.

Загалом, варто відзначити, що цьогорічдо Дня містаорганізатори підготували дуже цікаву та багатогранну програму заходів, де кожен мав можливість знайти розваги на свій смак. Тут і презентації творчих та спортивних колективів на набережній Дніпра, і майстер-класи та козацькі розваги для дітей, і фотовиставка, показ мод та багато іншого.

20160917_110708

Крім того, цього ж дня у Каневі відбувся футбольний турнір пам’яті учасників АТОтанагородження лауреатів літературного конкурсу ім. Олекси Кобцяна кращий малюнок ітвір.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100