реклама

реклама

На вулиці Героїв Дніпра в Черкасах (між вулицями Сержанта Жужоми і Богдана Хмельницького) з 23 вересня по 19 грудня проїзд перекрито – тут ведуться ремонтні роботи.

Рішення про тимчасову заборону руху ухвалив сьогодні виконком міської ради.

Керівництву ПП «Дорстрой», яке виконує роботи, доручено встановити необхідні дорожні знаки та огородження, погодивши їх із Управлінням патрульної поліції у м. Черкасах.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Сармат 23.09.2016 14:31
Там такий срач розвели, накрутили, як кіт на глині. Дерева викосили. Років десять треба, щоб там хоч якась рослинність з’явилася. Варвари.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Дивна дорога 23.09.2016 12:42
Там щось з дорогою незрозуміле коїться, хоча роботи йдуть без вихідних. Після укладки шарів гравію дорогу вже кілька разів у різних місцях впоперек перекопували і знову заривали. Це не рахуючи перекопувань для зливної каналізації. Зараз відбувається те саме. Дорожники кидаються з одного кінця вулиці на інший і навпаки. То починають ставити бордюр, то його кидають і риють. Три місяці під будинками з 8 до 20 години пищить екскаватор, шурує туди-сюди техніка і кінця та краю будові століття не видно. Хоча чому дивуватися? За паспортом будівництва на 2 квартали дороги з двома полосами визначено аж рік!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 МитницяШлеПривіт_посилає 23.09.2016 11:56
Скоро вже три місяці, як там все роздовбано і рух просто неможливий як такий! На х** "ухвалювать рішення" про перекриття того, чого й так немає?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100