реклама

реклама

Днями вчителі області взяли участь у тематичних семінарах-тренінгах «LEGO-education». Навчання організували на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників. Провели тренінг представники ТОВ «Пролего»: куратор програм FLL Максим Савченко, методист з робототехніки Анатолій Василюк, методист відділу математики, науки і техніки Оксана Сущенко, методисти курсу «Наука і технологія» Анастасія Чадаєва та Марина Соловйова.

imgonline-com-ua-resize-TyBlsnvbyx

Учасники семінарів-тренінгів ознайомилися загалом із навчальною програмою «LEGO Education», а потім працювали за напрямками: опановували робототехніку Mindstorms EV3, вивчали застосування початкової робототехніки LEGO з програмним забезпеченням WeDo, готувалися до участі у конкурсі FIRST LEGO League сезону 2016-2017, дізналися про можливості впровадження технологій LEGO під час лабораторних робіт тощо.

«Учасники навчання зазначають, що вивчення технологій LEGO є настільки цікавим, що проведений час можна вважати змістовним дозвіллям», - повідомляють в управлінні освіти і науки облдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100