реклама

реклама

Гравець «Зорі» Іван Петряк, який народився у Смілі, де й починав футбольну кар’єру, учора зі своєю нинішньої командою луганською «Зорею» провів матч в Англії проти «Манчестер Юнайтед». Після поєдинку він поділився враженнями в інтерв'ю каналам «Футбол 1»/«Футбол 2».

- Дуже приємно, що багато людей приїхало нас підтримати. Більше скажу – вболівальники з Манчестера нам теж аплодували. Ми гідно виглядали. Трішки не вистачило сил. Ноги, звичайно, втомилися. З хлопцями ще не говорив, але скажу за себе ... Фізично останні 15 хвилин важкі були: у них люди вийшли на заміну, Руні, повністю поміняли правий фланг. Ми з Едиком трохи не справлялися ... Але нічого страшного, будемо працювати.

Іван Петряк також наголосив, що ніколи не грав на полі такої якості, як в Манчестері.

- Поле ідеальне, я на такому полі ніколи в житті не грав, і, може, ніколи й не зіграю Тренувалися, звикли до нього. Все було нормально.

Також смілянин жартома пообіцяв у роздягальні розібрати із лідером «Манчестер Юнайтед» Златаном Ібрагімовічем.

- Златан? У роздягальні розберемося ... Жартую! Я розумію, що англійський футбол жорсткий, але в кінці суддя почав будь-які єдиноборства свистіти на їх користь. Як на Златані взагалі можна сфолити? Це з КАМАЗом хіба що, з підйомним краном можна сфолити ... Але нормально, нічого страшного. Просто я не повинен був поступатися.

Нагадаємо вчора Луганська «Зоря» в рамках «Ліги Європи» зіграла проти одного з грандів європейського футболу та поступилася з рахунком 1-0.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100