реклама

реклама

Черкащани зможуть побачити найкращі відео про мир, соціальні проблеми та сталий розвиток, створені студентами та учнями навчальних закладів регіону та України.

images

6 жовтня о 16-00 на площі знань ЧДТУ розпочнеться Creative Art-Street Night – церемонія  нагородження авторів кращих робіт відеоконкурсу, організованого ЧДТУ для молоді міста. Також, у межах заходу відбудеться фотосушка, виступи університетських музикантів, літературний перфоманс, пікнік. А закінчиться цей  майже голлівудський кіновечір  нагородженням переможця кубком – студентським аналогом  «Оскару» - та великою студентською вечіркою.

- Ми організували цей конкурс, аби дати можливість молоді регіону висловитись про свою роль  у суспільстві, бачення соціальних проблем та можливості їх вирішення, - зазначив в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор. -  І теми було обрано відповідні: «Партнерство заради миру», «Ми – за цілі сталого розвитку», краща соціальна робота та відео на тему молодіжної політики. Роботи, які ми отримали на конкурс, переконують: наша молодь свідома своєї ролі у побудові України як  цивілізованої, незалежної та розвиненої держави.

- Конкурс було організовано за підтримки проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», ресурсний центр якого діє на базі нашого університету - розповіла координатор ресурсного центру зі сталого розвитку ЧДТУ Юлія Ткаченко. - Ми обрали формат відеоконкурсу, оскільки він якнайкраще дає можливість поширювати ідеї молоді, донести їх до суспільства – і саме таким чином досягти мети налагодження глобального партнерства у суспільстві. Ми отримали 25 короткометражних відеоробіт -  не лише конкурсантів з Черкаської області, але й з Луцька, Запоріжжя, Вінниці. Вони абсолютно різнопланові – від проблем села Ризине на Звенигородщині  - до глобальних проблем довкілля та розвитку людства.

У першому турі переможців будуть оцінювати усі бажаючі - кількістю своїх переглядів. До 5 жовтня вони можуть переглянути  їх на відео каналі YouTube. Остаточне ж рішення  прийматиме  журі з викладачів, студентів,  професійних відеооператорів та журналістів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100