реклама

реклама

Перебуваючи в гостях у свого товариша, раніше судимий 40-річний житель Звенигородки викрав у господаря мобільний телефон вартістю понад 300 гривень. Викрадену річ продав за 50 гривень, а кошти витратив на оковиту. Речовий доказ вилучено, його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України.

images

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 59-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів поліцейським, що при невідомих обставинах зі столу в його будинку зник мобільний телефон.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, при огляді місця події не виявила жодного пошкодження в приміщенні та встановила коло осіб, що були вхожі до будинку. Також вони дізналися, що в день крадіжки по господарству потерпілому допомагав його знайомий, який два дні у нього гостював. Ним виявився раніше судимий 40-річний житель Звенигородки. Чоловіка відвідали за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що крадіжку він вчинив, коли господар був на вулиці. Викрадену річ продав за 50 гривень, а на виручені кошти купив горілки.

Речові докази вилучено. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Про це інформує сектор комунікацій ГУ НП в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 небайдужий 02.10.2016 15:51
В секторі комунікації ГУНП в Черкаській області краще б повідомили про результати розслідування розбійного нападу в Звенигородці на помешкання підприємця, який мав місце біля року тому, а заодно і про крадіжку пам'ятника Шевченка. Саме це цікавить людей, а не намагання попіаритись на дріб'язковій крадіжці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Громадянин 01.10.2016 22:22
Ні, соромно, що злодюжку за 300 гривень, а можливо і менше (товарознавча експертиза не проводилась) притягують до кримінальної відповідальност і, замість того щоб притягнути до адміністративно ї відповідальност і за дрібну крадіжку та накласти стягнення у вигляді штрафу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Реґіональна Тальнівщина 01.10.2016 18:24
Це якись стид, напевно назад на зону захотів на держутримання і до старих друзів 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100