реклама

реклама

В ніч проти 9 жовтня Черкаська область потрапила в зону дії циклону, основними проявами якого стали сильний вітер та злива.


Читачі «Прочерку» повідомляли, що вчора ввечері не могли викликати таксі. Служби відмовлялись відправляти машини на Південно-західний район через негоду.

- Виловили таксі, водій ледь погодився їхати на Південно-західний район. А на Конєва машина «потонула», - розповідають черкащани.

Чимало роботи було цієї ночі і в рятувальників. Так у Черкасах о 22:00 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про падіння на перехресті вулиць Гоголя-Пастерівська дерева, яке заблокувало проїжджу частину. Внаслідок події рух транспортних засобів по вулиці Пастерівській було перекрито. Співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №1 які прибули за викликом застосувавши інженерне обладнання звільнили автодорогу та відновили по ній рух автотранспорту.

Аналогічні випадки з перекриттям поваленими деревами автошляхів сталися вночі поблизу сіл Сердегівка Шполянського району та Ліпляве Канівського району. Поблизу Ліпляви до корку потрапило 15 транспортних засобів. Рятувальникам місцевої пожежно-рятувальної частини працюючи у складних умовах негоди впродовж години прибрали з автодоріг повалені дерева та відновили транспортне сполучення.

Внаслідок сильних дощових опадів у Черкасах сталося підтоплення кількох ділянок автодоріг.

Найбільш складна ситуація склалася на вулиці 30 років Перемоги в районі транспортного кільця на вулиці Олени Теліги.

Частина водіїв, які на власний ризик намагалися подолати автівками цю ділянку у брід, врешті заливши двигуни зупинилися.

Необачних автовласників звільнили рятувальники з аварійно-рятувального загону спеціального призначення та Державної пожежно-рятувальної частини №3 які впродовж години, коли на вулиці був найвищий рівень води, витягли з водного полону у безпечне місце 6 автомобілів.

Аналогічні випадки сталися і на перехресті вулиць Гоголя-Гуржіївська та ділянок по вулиці Пацаєва де рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №1 надали допомогу 3 автовласникам, - повідомили в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #12 федя! 11.10.2016 07:55
Цитую федор принципиальный:
А ОТРЕШКИ-НАУМЧУКИ И ДЯДЧЕНКО продолжают рулить как ни в чем ни бывало.

нельзя так казать о сьозике, а он возмёт и папику на тебя пожалуется, а тот приедет со своими старыми нукерами, а заметёт тебя в воронок, как в былые времена одного диссидента с "химволокно" и не только.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 стабилизец 10.10.2016 16:25
Цитую федор принципиальный:
А ОТРЕШКИ-НАУМЧУКИ И ДЯДЧЕНКО продолжают рулить как ни в чем ни бывало.


то ни один же ж автовладелец их в енти лужи фейсом не макнул. значит, всем нравиццо. где ишшо бесплатно поучаствуешь в авторалли не отходя от кассы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 федор принципиальный 10.10.2016 14:38
А ОТРЕШКИ-НАУМЧУКИ И ДЯДЧЕНКО продолжают рулить как ни в чем ни бывало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Працiвник трупарнi ЄC 10.10.2016 10:37
так до ЄC без вiз не допливеш
Быстрее всего попасть в ЕС, когда имеешь надувную лодку.
Многие страны именно так получили безвизовый режим.
Половина Африки. Не понимаю, что мешает украинцам
путешествовать в ЕС лодкой из Одессы. Получится быстрее,
чем через Ливию.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #8 Семья 10.10.2016 09:48
Цитую Сидоров:
Озера после дождей находятся на одних и тех же участках.Фото с одним и тем же пейзажем.Токо даты разные.Их не так много--3-4 участка серьезных на все Черкассы.Пора бы уже что то делать. Лето прошло, теперь осень и зима.Поздновато будет.

И "папу" горисполкома это уже не колышет. А еще год назад так этими затоплениями так опикувався, так переживал. А сейчас в горисполкоме уже сформировалось "сталое" большинство при голосовании и это ему мягко говоря по-...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 Адекват 10.10.2016 08:22
В р-ні "Д" біля кільця на Пацаєва-Ватутіна (пардон, Гетьмана Сагайдачного) добу стояло озеро. Днем приїхала пожежна Гезель, розвернулася й уїхала. Лише надвечір озеро уйшло. Мені пох... як перейменували вулиці - озеро як було багато років, так і зараз нікуди не дівається (лише за тиждень - 2 раз поспіль)! При цьому дощ не носив ознак "стихійного явища" - звичайний осінній дощ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #6 Патріот міста 09.10.2016 20:51
Треба було тоді як демонтували орден Перемоги на крузі, заодно виконати і необхідні роботи з водовідведення, залучивши до цього "лжепатріотів" (які тільки язиками вміють ляпати та нападати на старих немічних людей).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 Марк 09.10.2016 20:00
Не може бути! Мерія рапортувала про тотальне знищення озер Ріца!
Це фотомонтаж!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #4 Петрович 09.10.2016 18:26
Шо опять? Та що ж це таке? Як казав класик: "Не прошло и полгода"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #3 Таке враження 09.10.2016 14:01
"Никогда такого не было и вот опять!".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100