реклама
Sucurity Police

реклама

Священик Української Греко-Католицької Церкви Андрій Зелінський 25 жовтня презентуватиме у Черкасах свою книгу «На ріках Вавилонських. Кілька думок про повернення». Про це повідомляють в ГО "Книжковий маестро".

О 13-00 він зустрінеться зі студентами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. О 15-45 відвідає навчальний центр Держприкордонслужби України в Оршанці, а о 18-00 відбудеться зустріч у Черкаському обласному художньому музеї.

Андрій Зелінський – член чернечого згромадження «Товариство Ісуса», відомий військовий капелан, член Ініціативної групи та Наглядової ради Української Академії Лідерства (УАЛ), викладач Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Філософську освіту здобував у St. Basil College, Стамфорд, США; богословську – у Pontificia Universita Gregoriana, Рим, Італія; політологічну – у Національному університеті «Києво-Могилянська Академія», Київ.

Основні сфери наукових інтересів та напрямки пасторальної діяльності: християнська духовність у контексті сучасної культури, ідеологія національної безпеки та забезпечення духовних потреб військовослужбовців.

У військовому капеланстві понад 10 років, з червня 2014 року одним з перших капеланів бере активну участь у наданні духовної підтримки українським військовим у зоні АТО, здійснюючи своє служіння у підрозділах ЗСУ під Слов’янськом, Краматорськом, Старогнатівкою та у Пісках, Дебальцевому, Широкіному, промзоні Авдіївки Донецької області.

Нагороджений Орденом «Народний Герой України».

Автор книг «На ріках вавилонських. Кілька думок про повернення» та «Соняхи».

В рамках 23-го Форуму видавців у Львові за книжку «На ріках вавилонських. Кілька думок про повернення» був нагороджений Золотим гербом міста Львова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100