реклама

реклама

У 2011 році на охорону праці лісівників Черкащини витрачено 843 тис. грн, у 2015 році – 1,8 млн грн, у цьому році вже – 1,5 млн грн. Про це повідомили на V звітно-виборній конференції обласної організації профспілки працівників лісового господарства, яка днями відбулася у Черкасах.

3-e1477991469192

Крім того, за звітний період оздоровлено дітей працівників лісової галузі на 480,5 тис. грн. Безпосередньо за участю профспілкового активу постійно надавалася грошова та інша допомога на закупівлю військової амунції, побутових речей, дров, продуктів харчування учасникам АТО та в центр переселенців, безповоротна фінансова допомога підприємствам південних областей.

– З початку року до бюджетів усіх рівнів лісівники Черкащини сплатили 152 млн грн податків і зборів та 30 млн грн єдиного соціального внеску, – наголосив начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко. – Середня заробітна плата в управлінні становить понад 9 тис. грн. Тому маємо працювати в такому ж ритмі, згуртованим колективом, тоді й будуть соціально захищені наші працівники, адже робота профспілок напряму залежить від ефективної діяльності лісогосподарських підприємств.

Разом з тим, про роботу Черкаської обласної організації профспілки працівників лісового господарства за п’ять років роботи відзвітував її голова Микола Опанасюк. Станом на сьогодні профспілка налічує 2748 членів. Всі лісгоспи області охоплені колективними договорами. Не зважаючи на стрімкі соціально-економічні зміни в країні, за цей період було проведено значну роботу щодо покращення умов та безпеки праці, посилення соціального захисту працівників. Так, завдяки злагодженій роботі трудових колективів підприємствам вдалося відчутно збільшити обсяги виробництва, а також поліпшити фінансово-економічні показники. Все це суттєво вплинуло і на розмір середньої заробітної плати, і на рівень життя працівників галузі.

За інформацією Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100