реклама

реклама

Спорудити цього року головну міську ялинку Черкас на Соборній площі планують у керівництві міста. Усі попередні роки ця ялинка розташовувалася на площі біля театру ім. Т.Г. Шевченка, але цьогоріч у зв’язку з ремонтними роботами на згорілому театрі її необхідно перенести.

– Ми спілкувалися з представниками обласної ради, з начальником управління культури ОДА Олегом Островським – просимо погодити, щоб цього року ялинка стояла перед Будинком рад (облдержадміністрацією), – сказав у коментарі «Прочерку» заступник міського голови Геннадій Шевченко. – Юридично за Соборну площу відповідає обласна влада.

У часи, коли облдержадміністрацією керував Сергій Тулуб, на Соборній площі розміщували так звану «губернаторську» ялинку, біля якої проводили обласні новорічні заходи. В останні роки «обласну» ялинку не облаштовували, і головною ялинкою Черкас була міська на Театральній площі.

Вікторія Трикоз

реклама

Коментарі  

 
-3 #2 Людмила 05.11.2016 16:07
Правильно, на Хрещатик-сіті найкраще. На Соборній стоїть народний меморіал Небесній Сотні та загиблим у російсько-українській війні. Може, влада врешті-решт спроможеться не тільки плиткоманією займатися, а поставить там справжній пам"ятник - високохудожній і хвилюючий - такий, щоб кожен зупинився біля нього і пом"янув тих, хто поліг за Україну...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 олекс 04.11.2016 13:46
Поставте її на площі Хрещатик-сіті, зручно, безпечно,поруч кафе і зігрітись,відпо чити,туалети,І хрещатик весь яскравий...,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100