реклама

реклама

В Черкасах триває триденний тренінг для молодих учителів англійської мови. Понад 70 вчителів, що викладають в школі 1-2 роки, зі всіх районів Черкаської області беруть участь у тренінгу. Навчати молодих педагогів завітала експерт Посольства США, викладач англійської Сенека Райан. Організовує захід Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників. Це – один із багатьох навчальних заходів в межах співпраці інституту з міжнародними організаціями та Американськими Радами в Україні.

IMG_0713_1303x869

«Це досить інтенсивний та насичений інфоормацією тренінг. При чому і манера викладання тренера, і методи, які вона пропонує, відмінні від наших досить застарілих. Оскільки ми зараз націлені на формування в школі нового учня, який зможе критично мислити, співпрацювати в команді, самостійно знаходити інформацію тощо, то таке навчання однозначно стане в нагоді нашим молодим учителям англійської мови. Сенека Райан показує, як можна зацікавити дітей, якими роздатковими матеріалами користуватися на уроці, які нестандартні форми роботи можна використати для навчання дітей. До того ж цей тренінг - додаткова практика спілкування із носієм мови та можливість познайомитися молодим учителям між собою, відчути себе спільнотою, знайти нові контакти», - розповідає методист іноземних мов Черкаського інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, кандидат педагогічних наук Тетяна Пахомова.

Тренер розкрила по 5 практичних вправ, які краще допоможуть засвоїти англійську – для вільного спілкування, для граматики, для розуміння на слух тощо. Сенека Райан не лише розповідала вчителям про методики, які варто використовувати під час навчання, але й пропонувала випробувати їх на собі.

«Сенека дуже відкрита та позитивна. Її тренінг дійсно стане нам, вчителям, у нагоді. Її пропозиції-вправи цікаві, обов’язково застосовуватиму їх під час уроків. Щоправда, залежно від віку, рівня знань і здібностей діток. Взагалі такі нестандартні методи дозволять оживити атмосферу в класі», - розповідає вчитель трьох мов Канівської ЗОШ № 6 Святлана Синьоока.

Прес-служба Черкаського інституту післядипломної освіти педагогічних працівників

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100