Батько нахабно арештованого у Москві журналіста Романа Сущенка Володимир Полікарпович, що був багаторічним куратором черкаської преси, дякує колегам, що стали на захист його сина. Про це у «Фейсбуці» пише перший секретар НСЖУ, голова Черкаської обласної організації НСЖУ Сергій Томіленко.

«Несподіваний телефонний дзвінок від батька Романа Сущенка, нашого журналіста, нахабно арештованого у Москві, застав мене, коли я був у відрядженні у Хмельницькій області. Але з перших слів я згадав голос Володимира Полікарповича, з яким познайомився ще десь у далекому 1999-му році. Тоді я саме починав свою роботу в обласній газеті "Нова Доба" у Черкасах, і у справах контактував з обласним управлінням преси, де працював Володимир Сущенко. Чоловіка запам'ятав як небайдужого до газетної справи колеги, дуже приязного та з почуттям гумору...» – пише Томіленко.

Роман Сущенко у полоні росіян

Роман Сущенко у полоні росіян

«Володимир Полікарпович передавав вітання колегам по Спілці журналістів, які стали на захист його сина. Просив від родини дякувати міжнародним журналістським організаціям, які оперативно і однозначно засудили арешт українського журналіста Сущенка у Росіі та фабрикування справи проти нього. Каже, що разом з дружиною постійно відслідковують всі новини про Романа. Та сподіваються, що настане той день, коли ця велика підтримка у ЗМІ призведе до звільнення їх сина», – інформує Сергій Томіленко.

Більше про мужніх батьків Романа Сущенка - у розлогому інтерв'ю колег з УКРІНФОРМУ.

Батьки Романа

Батьки Романа

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100