реклама

реклама

Черкаська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка висловила свою позицію по призначенню нового начальника ГУ Національної поліції в Черкаській області Валерія Лютого.

1426517203-4841

«Як відомо, призначення нового начальника ГУ Поліції викликало реакцію в деяких колах активістів. Та разом з тим варто сказати, що Черкаській обласній поліції потрібен керівник "вже вчора". І так далі не може продовжуватись, що немає тієї людини, яка буде відповідати за стан охорони правопорядку в області.

Днями в Херсонській області було мало не до смерті забито заступника голови облради від Радикальної Партії, нашого побратима Василя Зеленчука. Зараз Василю зробили трепанацію і він у важкому стані в реанімації.

В Черкаській області не менш криміногенна ситуація ніж в інших областях, а по деяких показниках ми, на жаль, вже "випереджаємо" наших сусідів. Ми маємо колосальні проблеми з наркоторгівлею, збільшилась кількість пограбувань і нападів. Тому з цим терміново треба щось робити.

Для Черкаської області прізвище Лютий покищо нічого не говорить. Також варто зазначити, що практика призначень на такі посади не уроженців області має тільки позитивні результати. Тому призначення ротованої людини є абсолютно правильним. На нашу думку, аби ці начальники змінювалися кожні пів року, біло б ідеально.

Безумовно, громада в першу чергу повинна контролювати максимально прозорі і ефективні призначення на такі важливі посади, але не менш важливим є контролювати роботу таких посадовців і вимагати результат.

Тому ми вітаємо призначення нового начальника – буде з кого спитати. І закликаємо групу активістів не займатися "політичним піаром", а дати новому начальнику попрацювати, а вже потім разом будемо питати з нього результат», – йдеться в прес-релізі прес-служби Черкаської ТО РП Олега Ляшка.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Пересічний громадянин 13.11.2016 15:53
Та й політиків потрібно міняти, зокрема і самого пана Лячшка! Незамінних немає, а ці вже набридли людям!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 palamar 13.11.2016 10:11
Попри несприйняття цієї партії я погоджуюсь з ними. Вибрати кваліфікованого , досвідченого керівника із ідеальною біографією неможливо, оскільки всі хто дослужились до якогось рівня в правоохоронних органах мають заплямовану біографію. Тому цю групу активістів, які ніяк не можуть представляти всіх жителів міста, варто було б послати далеко і максимум запропонувати їм зайнятися контролем
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 федор принципиальный 13.11.2016 09:53
Поддерживаю идею ляшковцев,но в качестве эксперимента предлагаю Ляшку взять на содержание нач.полиции в счет его"заработанного бабла из-под матраса",что скажете,шановны е?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100