реклама

реклама

ultro У суботу черкаський «Славутич» виходив на футбольне поле явно заряджений, інформує сайт «Черкаський спорт». Матч проти «Кристалу» був останнім, в якому новостворена команда постала на розсуд рідним вболівальникам в 2011-му. Гнала вперед «біло-синіх» і ситуація в турнірній таблиці, де черкасці вкрай не бажали відпустити далеко двовагонний експрес в особі «Сум» та «Десни».

 Вже з перших хвилин гри господарі поля прибрали нитки гри до власних рук. Втілити перевагу в забитий м’яч «Славутич» зумів в середині тайму. Прохід в карний майданчик Сергійчук завершив на стегні у захисника, борцівський прийом останнього відзначив і арбітр матчу, який вказав на «крапу». Вердикт судді успішно реалізував Євген Гуд – 1:0. За п’ять хвилин у капітана команди була ще одна нагода забити з тієї ж дистанції, але вже з гри, однак після передачі Грінченка корінний черкасець поцілив у стійку воріт. На 40-й хвилині гри можливість відігратися втратив «Кристал». Досвідчений Костянтин Панін «пірнув» у тунель, який йому люб’язно надали захисники господарів. На щастя, для останніх атакуючий хав приїжджих пробив над попереченою. Цікаво, що це був перший і останній ляп захисників «Славутича». Та навіть попри це, задня лінія команди Кирилюка у другому таймі примусила похвилюватися вболівальників. А якщо бути точним, це зробив Михайло Лисокінь, який на початку тайму вирушив у роздягальню після другої жовтої картки. Після цього гра очікувано «перекочувала» на половину поля «Славутича», однак свою перевагу кристальні так і не зуміли переплавити в якісні моменти. Натомість «Славутич» забив удруге, щоправда, Сергійчук відзначився уже після того, як порушив правила на голкіпері суперника.
Отож, черкаський клуб після затяжної нічийної серії, здобув надважливу мінімальну перемогу – 1:0.

Євген Гуд, капітан ФК «Славутич»: «Сьогодні була доволі рівна гра і нам було непросто. Особливо після того, коли ми залишилися вдесятьох. Однак ми зуміли зібратися і відіграти «за себе і за того хлопця». Сьогодні ми грали заради власних вболівальників, які прийшли нас підтримати. І та самовіддача була обумовлена саме підтримкою власних трибун».

Олександр Кирилюк, головний тренер ФК «Славутич»: «Ми стали свідками рівної гри, скажу, що нам навіть дещо пощастило: ми зуміли використати власні нагоди і втримати рахунок».

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Знающий 30.10.2011 22:46
Игра Славутича в начале сезона и в конце - две большие разницы.Такое чувство,что игроки устали и то-ли не верят в то,что выйдут в первую лигу, то-ли сильно устали в конце сезона. После проигрыша Сумам в последующих матчах с соперниками из средины турнирной таблицы надо было принципиально набирать очки (соперники были не сложные),а команда играла как-то неуверенно и слабо - моё мнение. Ну и опять же стратегия игры команды - завести (затолкать) "кучей" мяч в ворота с близкого расстояния. Не хватает дальних ударов по воротам. надо запомнить один из основных принципов футбола: - Не будет ударов - не будет побед!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100