реклама

реклама

17 листопада з нагоди Дня Гідності та Свободи в Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників відбудуться патріотичні діалоги. Педагоги та лідери Ліги старшокласників зі всіх районів Черкащини представлятимуть своє бачення на тему «Шляхом омріяної Свободи». До діалогів долучиться близько ста учасників: президенти районних осередків Ліги старшокласників, заступники директорів шкіл з виховної роботи, вчителі-учасники АТО, вчителі захисту Вітчизни, історії, права.

Педагоги презентуватимуть теоретичні матеріали про відзначення національних дат, створення національно-патріотичного центру та інше, а старшокласники – як вони це реалізують на практиці та які проекти втілюють в життя.

В програмі заходу також заплановано: дискусія на тему «»Гідність і свобода – найвищі ідеали демократії», підписання Меморандуму про співпрацю між управлінням освіти і науки Черкаської державної обласної адміністрації та Лігою старшокласників Черкащини та відкрита екскурсія до Музею історії освіти Черкащини.

Патріотичні діалоги розпочнуться о 10.00 в приміщенні Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників (вул. Бидгощська, 38/1).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100