реклама

реклама

У Черкасах сумують за померлим ученим-істориком, завідувачем кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Східноєвропейського університету Олександром Десятніковим.

index

«Колектив істориків Черкащини – Наукове товариство істориків-аграрників – глибоко сумує з приводу смерті нашого товариша, сумлінного вченого-історика, доброго друга, відповідальної і морально бездоганної людини – Олександра Валерійовича Десятнікова, – написали «Прочерку» колеги покійного науковця із Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, де він навчався і тривалий час працював. – Невблаганна смерть обірвала творчий поступ, високу професійну дієвість, славне і світле життя, що покликане було до звершень. Чимало добрих ініціатив, наукових планів і проектів Товариства істориків-аграрників було реалізовано стараннями Олександра Валерійовича.

Світла пам’ять про Олександра Валерійовича Десятнікова, його справи залишиться в наших серцях. Наукові праці Олександра Валерійовича і надалі будуть служити історичній науці і суспільству».

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Иван 18.11.2016 00:55
Що сталося, чому Олександр помер? Земля пухом, царство небесне, дуже і дуже шкода!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Той-того 17.11.2016 09:32
Земля пухом. Царство небесне. Шкода.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Отак от 17.11.2016 01:18
38 років. Добрий і чуйний викладач. Земля пухом... :cry: :sad:

(де ж ви - коментатори співчутливі? чи вам тільки хохло/рашо/риго/комуно-срач подавай?)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100